پنج‌شنبه 9 فروردین 1403
خانه / هاست / آموزش ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین

آموزش ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین

در این آموزش با نحوه ساخت دیتابیس در هاست دایرکت ادمین و ایجاد دیتابیس در هاست DirectAdmin آشنا میشین. معنای دیتابیس به فارسی پایگاه داده هست و در واقع مجموعه‌ای از اطلاعات با ساختار منظم هستش. معمولا از مدل رابطه‌ای اون استفاده میشه که هر دیتابیس شامل یک سری جدول هست و این جداول گاهی با یکدیگر ارتباط دارند و در اون ها اطلاعات کاربران مثل نام کاربری، پسورد، آدرس ایمیل و نام و نام خانوادگی شون یا لاگ های اسکریپت یا تنظیمات بعضی از افزونه‌ها ذخیره میشه. برای نصب اکثر سیستم‌های مدیریت محتوا مثل وردپرس و جوملا، نیاز به نام دیتابیس، نام هاست، نام کاربری و رمز عبور برای دسترسی به دیتابیس هست بنابراین توی این آموزش بصورت کامل با ساخت و حذف دیتابیس و اضافه کردن نام کاربری جدید برای دسترسی به دیتابیس در هاست DirectAdmin آشنا میشید.

آموزش ساخت دیتابیس در هاست دایرکت ادمین

برای ایجاد دیتابیس در هاست دایرکت ادمین ابتدا لازمه تا وارد هاست خودتون بشید. بنابراین بعد از خرید هاست، با استفاده از راهنمایی که در آموزش ورود به پنل دایرکت ادمین، توضیح داده شد وارد هاست خودتون شده و مشابه تصویر زیر روی گزینه MySQL Management کلیک کنید.

حالا در این مرحله برای ساخت دیتایبس در هاست دایرکت ادمین، روی گزینه Create new Database کلیک کنید.

در این مرحله وارد صفحه جدید مشابه تصویر زیر خواهید شد که در کادر روبه روی Database Name باید نام دیتایس را وارد کرده و در کادر روبه روی Database Username هم نام کاربری دیتابیس را بنویسید و در نهایت هم روبه روی Username Password و Confirm Password پسورد مربوط به نام کاربری را وارد کرده و تکرار کنید. اگر روی گزینه Random کلیک کنید باعث میشه از یک رمز عبور تصادفی که هاست دایرکت ادمین براتون میسازه استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنم برای ساختن رمز از این قابلیت استفاده کنید، چرا که رمز عبور قوی خواهید داشت.

در ضمن میتونید به جای اینکه یک نام کاربری جدید ایجاد کنید از نام‌های کاربری قبلی استفاده کنید. در تصویر زیر از قبل 2 نام کاربری ساخته شده و شما می تونید با انتخاب یکی از اون‌ها، اجازه بدید که به دیتابیس جدید دسترسی داشته باشه.

در ادامه با زدن دکمه Create دیتابیس چند لحه منتظر بمونید تا صفحه جدید براتون لود بشه.

همونطور که در تصویر زیر میبینید دیتابیس ساخته شده و رمز عبور را به همراه بقیه اطلاعاتی که زدین نشون داده خواهد شد.

برای مشاهده دیتابیس های سرویس هاست می‌توانید بر روی HERE مطابق تصویر زیر کلیک کنید.

برای حذف دیتابیس، ابتدا از ستون Select گزینه تیک دیتابیسی که میخواهید حذف بشه را بزنید و بعدش روی دکمه Delete  کلیک کنید.

بعد از این مرحله دیتابیس حذف شده و دیگه قابل بازیابی نخواهد بود. مگر اینکه از هاست خودتون بک آپ تهیه کرده باشید یا اینکه از شرکت میزبانی هاست خودتون بخواهید که آخرین بک آپ رو ریستور کنن تا بتونید دیتابیس رو برگردونید.

منبع: میزبان فا

درباره‌ی ترمه آکادمی

همچنین ببنید

آموزش راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست سی پنل

بعد از خرید هاست و دامنه نیازمند نصب cms دلخواه مثل وردپرس روی سرویس خود هستید. در این مقاله …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *