جمعه 31 فروردین 1403
خانه / وردپرس / آموزش مخفی کردن مطالب وردپرس از نتایج گوگل

آموزش مخفی کردن مطالب وردپرس از نتایج گوگل

مخفی کردن مطالب وردپرس از نتایج گوگل یکی از سوالات رایجی هست که کاربران زیادی به دنبال اون هستند تا صفحات خاصی از وبسایت خودشون را از ایندکس شدن توسط موتور جستجو منع کنند. مخفی کردن مطالب از گوگل این امکان را برای شما فراهم میکنه تا یک صفحه خاصی را از نتایج گوگل مخفی کنید تا هربار گوگل به وبسایت شما مراجعه میکنه وقتی به این صفحه رسید اونو ایندکس نکنه، این صفحات عموما میتونن تا شامل برگه‌هایی مثل سبد خرید باشند که نیازی نیست تا در نتایج گوگل نمایش داده شوند و یا اینکه نوشته‌ای از سایت که به صورت سفارشی منتشر کردید اما نمیخواهید تا کاربران از طریق جستجو در سایت به این نوشته دسترسی پیدا کنند.

برای مخفی کردن صفحات در وردپرس راه‌های گوناگونی وجود داره که با استفاده از هر یک از این روش‌های میتونید تا آدرس مد نظر خودتون را از دید گوگل مخفی کنید. استفاده از روش‌های ساده توسط متاتگ noindex صورت میگیره که به ربات جستجوگر گفته میشه اگر این صفحه بررسی شده نیازی به ایندکس اون نیست و نباید ایندکس بشه و در مقابل یکی از راه‌ها هم استفاده از فایل robots.txt در وردپرس هستش که درباره اون در آموزش ساخت فایل robots.txt برای وردپرس و بهینه سازی آن به صورت مفصل به اون پرداختیم. پس اگر شما هم به دنبال مخفی کردن صفحه خاص از گوگل هستید تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید تا هر برگه، نوشته، محصول و… را از نتایج گوگل مخفی کنیم تا در اون ایندکس نشوند.

آموزش مخفی کردن مطالب وردپرس از نتایج گوگل

همونطور که در بالا اشاره کردم در این آموزش قصد دارم تا چندین روش برای مخفی کردن مطالب از موتورهای جستجو را به شما معرفی کنم که با استفاده از اون میتونید تا از ایندکس صفحات دلخواه خودتون در موتورهای جستجو جلوگیری کنید.

روش اول: مخفی کردن صفحه خاص وردپرس از گوگل با استفاده از فایل robots.txt

در این روش شما میتونید تا با ویرایش و تعیین آدرس در فایل robots.txt این امکان را در سایت خودتون فراهم کنید. برای این منظور طبق اونچه که در آموزش ساخت فایل robots.txt وردپرس با هم فرا گرفتیم ابتدا باید وارد هاست خودتون بشید و پس از کلیک روی گزینه File Manager به مسیری که فایل‌های سایت در اون قرار دارند مراجعه کنید.

بعد از اینکه وارد فایل منیجر هاست شدید به مسیر public_html مراجعه کنید و در مسیری که وردپرس را نصب کردید فایل robots.txt را انتخاب کرده و با راست کلیک کردن و انتخاب گزینه Edit به صفحه ویرایش این فایل مراجعه کنید. بعد از اینکه صفحه ویرایش فایل برای شما باز شد کافیه تا مشابه کد زیر آدرس صفحه را وارد کنید تا دسترسی توسط ربات‌های جستجوگر گوگل در اون را مخفی کنید.

User-agent: *
Disallow: /wordpress/post-name/

همونطور که در کد بالا میبینید در خط اول که با ستاره مشخص شده یعنی این دستور برای تمامی ربات‌های جستجوگر اعمال بشه و در خط دوم با دستور disallow گفته شده که دسترسی به آدرس /wordpress/post-name/ که بعد از آدرس دامنه قرار داره از ربات‌ها سلب بشه و ایندکسی در این صفحات صورت نگیره، در نهایت بعد از ذخیره کردن این فایل این صفحات از دید گوگل مخفی خواهند شد.


روش دوم: مخفی کردن صفحه دلخواه وردپرس از گوگل با استفاده از افزونه سئو وردپرس

در این روش مخفی کردن صفحه وردپرس در گوگل توسط دستور متا noindex صورت میگیره که کافیه تا برای نوشته، برگه و یا محصول خودتون وضعیت اونو روی این حالت بگذارید. بنابراین در صفحه ویرایش نوشته به پایین اسکرول کنید تا به باکس مربوط به افزونه سئو وردپرس برسید، سپس مشابه تصویر زیر روی نماد چرخ دنده کلیک کنید.

حالا همونطور که در تصویر میبینید در بخش روبات‌های ایندکس متا که در حالت عادی روی index قرار داره کلیک کرده و از منوی انتخابی گزینه noindex را برای اون انتخاب کنیدو سپس نوشته خودتون را به‌روز رسانی کنید تا از دید گوگل مخفی بشه. بعد از اینکه نوشته رو به‌روز کردید رنگ مربوط به باکس سئو وردپرس که قبلا به رنگ قرمز، نارنجی و یا سبز بر اساس بهینه بودن نوشته بود حالا به رنگ آبی در میاد که نشون دهنده اینه که متای noindex به این نوشته اضافه شده تا ایندکس در صفحات گوگل روی اون انجام نگیره.


روش سوم: مخفی کردن صفحه دلخواه وردپرس از گوگل با رمزگزاری روی نوشته

در این روش میتونید تا با گذاشتن رمز روی نوشته خودتون از ایندکس شدن محتوا در گوگل جلوگیری کنید. برای این مورد کافیه تا از باکس انتشار نوشته روی گزینه ویرایش که در مقابل نمایانی قرار داره کلیک کنید و سپس مشابه تصویر زیر حالت رمزدار را برای اون انتخاب کرده و در نهایت با وارد کردن رمز دلخواه خودتون برای نوشته و کلیک روی گزینه قبول نوشته مورد نظر را از دید گوگل مخفی کنید.

منبع: میزبان فا

درباره‌ی ترمه آکادمی

همچنین ببنید

آموزش ساخت لایت باکس تصاویر در وردپرس

لایت‌باکس تصاویر در وردپرس یکی از راه‌هایی است که با استفاده از اون میتونید تا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *